- ** Wij nemen momenteel geen nieuwe revisies aan ** -

CORTINA ECOMO

Fiets accu revisie Cortina Ecomo XL, XXL 24V

Behaald uw Cortina Ecomo E-bike accu niet meer de gewenste actieradius? Laat deze dan reviseren door de fietsaccuspecialist. Wij vervangen alle cellen voor nieuwe A-kwaliteit cellen. De accu komt voor in XL (7S4P) en XXL (7S5P).


Fabrieksspecificaties
Merk: CORTINA
Model: ECOMO
Techniek: Li-Ion
Voltage: 24 V
Capaciteit: ?
Wattuur: ? Wh
Reviseerbaar: ja


Revisiemogelijkheid 1

Techniek: Li-ion
Capaciteit: 11,6 Ah
Wattuur: 292,3 Wh

€ 275,- incl. btw

Revisiemogelijkheid 2

Techniek: Li-ion
Capaciteit: 13,4 Ah
Wattuur: 337,7 Wh

€ 320,- incl. btw

Revisiemogelijkheid 3

Techniek: Li-ion
Capaciteit: 16,7 Ah
Wattuur: 420,8 Wh

€ 375,- incl. btw


Reviseer mijn accu


LET OP:

Deze batterij heeft ”slimme” elektronica die communiceert met de fiets. Hierbij zullen we de huidige elektronica overzetten naar het nieuwe accupack, in de uiterste gevallen kan het voorkomen dat de elektronica het batterijpakket niet juist oppakt. In dit geval kan het zijn dat we u mede moeten delen dat uw batterij niet voor revisie in aanmerking komt, ondanks dat de batterij nog wel werkte voordat u deze inleverde. Het is dus mogelijk dat u geen revisie kunt laten doen maar ook de oude batterij niet meer kunt gebruiken.

Wij verlenen standaard 1 jaar garantie op de revisie werkzaamheden die wij verricht hebben. Ook na dit jaar adviseren wij u contact met ons op te nemen als er problemen zijn!

De accu dient het nog wel zonder foutmeldingen te doen op de fiets, de actieradius is hierbij niet belangrijk! De bestaande elektronica binnen in de accu blijft namelijk in gebruik! Enkel de accu cellen worden vernieuwd!