- ** Wij nemen momenteel geen nieuwe revisies aan ** -

Hoe werkt het?

Bekijk deze video voor een korte uitleg over hoe wij u kunnen helpen:

U zoekt een nieuwe accu voor uw elektrische fiets. De accu is defect of werkt niet goed meer. De accu laadt niet meer goed op of is heel snel leeg. U merkt dat u niet zo ver meer kunt fietsen als u zou willen en de actieradius van uw fietsaccu afneemt. Kortom: de accu van uw elektrische fiets is aan vervanging toe.

In plaats van een nieuwe accu, kiest u voor accu revisie. Onze fietsaccuspecialisten maken uw eigen accu weer als nieuw. Alleen dan beter. De accu die u al heeft, maar die – met alle snelle technologische ontwikkelingen – een inhoud heeft die u bij deze tijd mag verwachten.

Wanneer de elektronica van uw huidige accu defect is dan is revisie niet altijd mogelijk! Als wij dit bij revisie concluderen zullen wij contact met u opnemen.

Stap 1: accu gratis opsturen

1. Na overleg met u over de te reviseren fietsaccu sturen we u een verzendlabel toe waarmee u de accu + oplader en eventuele contactsleutel naar ons kunt opsturen.

2. U zorgt zelf voor een stevige doos en plaatst de accu, oplader en eventuele contactsleutel in de doos. Tip: Zorg voor voldoende vulmateriaal!

3. U brengt de doos naar een DHL inzamelpunt bij u in de buurt. Bekijk het dichtstbijzijnde inzamelpunt.

4. Nu hoeft u niets meer te doen! Zodra wij uw accu gereviseerd hebben wordt er contact met u opgenomen en wordt deze na betaling aan u geretourneerd.

Stap 2: de accurevisie

Of heel kort door de bocht: de reparatie van uw accu. Na het testen van uw fietsaccu, waarmee we de staat van alle componenten bekijken, vervangen we alle cellen voor nieuwe energiecellen. Energiecellen waar veelal meer energie/kracht in zit, zodat u weer een hoge actieradius heeft.

Maar we gaan een stapje verder. Door slimme afstellingen in de elektronica verhoogt dit de levensduur van uw batterij.

Stap 3: de accu testen en terug naar u

De accu testen we gronding na de revisie: werkt alles zoals we zelf zouden willen dat het werkt?  Denk hierbij aan de oplaadtijd, oplaadvermogen de actieradius. Zodra wij tevreden zijn zetten we alles op papier en spreken we een datum af met u voor de retourzending.

De accu van uw elektrische fiets is vernieuwd en kan weer jaren mee!