- ** Wij nemen momenteel geen nieuwe revisies aan ** -

Over ons

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De basis van fietsaccuspecialist.nl ligt bij de techniek. Alles wat hiermee te maken heeft en niet direct makkelijk op te lossen is, vinden onze technisch specialisten prachtig! Waar anderen zeggen ‘dat kunnen we niet’, zien zij juist de uitdaging om iets wél te kunnen. En uitdagingen zijn er genoeg bij fietsaccu-revisie.

Alle merken elektrische fietsen.

Ons doel is om alle accu’s te reviseren, ongeacht de leeftijd en het merk van uw elektrische fiets. Per merk bekijken we hoe de accu’s in elkaar zitten. Wij geven pas garanties als wij een type accu volledig onder de knie hebben en een waterdichte oplossing hebben. Wij maken korte metten met uitspraken als ‘wij doen geen lithium accu’s want dat is te lastig’. Juist deze uitspraken dagen ons uit om dat stapje verder te gaan.

“Als we merken dat een accu lastig te vervangen is, gaan wij juist dat stapje verder om het onder de knie te krijgen. Perfect onder de knie”.

Ontwikkelingen gaan snel. Wij ontwikkelen mee.

De techniek gaan snel. Er komen continue nieuwe en beter accucellen op de markt. De accucellen en elektronica bepalen hoe goed je fietsaccu is: hoe ver kun je ermee fietsen en wat is de levensduur? Wij zijn dan ook continue opzoek naar de beste accucellen. Er zijn er honderden verkrijgbaar, waarbij het kwaliteitsverschil enorm varieert. Als we deze hebben gevonden, gaan onze specialisten aan de slag met de elektronica. Zo krijgt u niet alleen de beste actieradius, maar ook een langere levensduur!

“Door de keuze van de accucellen en de elektronica optimaal op elkaar af te stellen, kunt u verder fietsen en blijft uw accu langer goed.”

We waarderen input van u én onze fietsenmakers.

Een accuradius die snel afneemt of een accu die niet betrouwbaar is. Erg vervelend. Naast het contact met gebruikers van elektrische fietsen, spreken we regelmatig onze fietsenmakers. Zo krijgen we veel inzicht waar de uitdagingen liggen en kunnen we accu’s nóg beter maken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]